Fremstilling


Gudenaa Pharma producerer bæredygtigt højkvalitets kosttilskud.

I Danmark sætter vi meget høje standarder når det gælder fødevaresikkerhed. Vores kvalitetsprodukter opfylder strenge EU og danske regeringskrav. Gudenaa Pharma produceres på en af Europas bedste fabrikker med speciale indenfor produktion af højkvalitets kosttilskud. Vi følger alt i produktionen tæt fra start til slut. Det er den eneste måde vi kan garantere, at alt lever op til den høje standard, vi ønsker at levere til vores kunder.

Din livskvalitet og dit helbred afhænger i høj grad af, hvad du spiser. Vi moderne mennesker spiser ofte ikke varieret nok, og bliver dermed nød til at supplere med et kosttilskud for at få de nødvendige fedtsyrer, vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Gudenaa Pharma udvælger nøje ingredienserne i vores produkter, så de passer til det moderne menneskes livstil, og de ingredienser vi bruger, har den højeste renhedsgrad og koncentration, som er mulig at fremstille.

Vores produkters sammensætning er udviklet således, at de interagerer enestående med hinanden over hele produktlinjen og ved at bruge alle vores produkter, der passer til din alder, vil du få et udbytte som vil skabe balance og harmoni i din krop.

Gudenaa Pharma er unik dansk kvalitet som sikrer dit helbred.