Vores Filosofi


Gudenaa Pharmas mål er at fremstille de bedste højkvalitets kosttilskudsprodukter med respekt for miljøet. Vi skaber produkter til hele familien.

Gudenaa Pharmas produkter produceres på en af Europas bedste fabrikker med speciale inden for produktion af højkvalitets kosttilskud. Vi følger alt i produktionen tæt fra start til slut. Det er den eneste måde vi kan garantere, at alt lever op til den høje standard, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi udvælger nøje ingredienserne i vores produkter, så de passer til det moderne menneskes livsstil, og de ingredienser vi bruger, har den højeste renhedsgrad og koncentration, som er mulig at fremstille. Vores produkter har et komplet indhold af ingredienser, så du får dækket alle dine behov fuldt ud. Vores produkters sammensætning er udviklet således, at de interagerer enestående med hinanden over hele produktlinjen og ved at bruge alle vores produkter, der passer til din alder, vil du få et udbytte som vil skabe balance og harmoni i din krop.

Alt for ofte ser vi i kosttilskud, at der ikke er tænkt over, hvordan menneskers kost er i dag. Der er tit ingredienser i kosttilskud, vi i forvejen får for meget af, hvilket jo ikke er hensigten med et kosttilskud. Det vil vi i Gudenaa Pharma ændre på, ved at introducere en lang række kosttilskudsprodukter, som sætter niveauet for gennemtænkte kvalitetsprodukter. Vi kommer udelukkende ingredienser i vores produkter, som det moderne menneske får for lidt af - ikke for meget af.

Gudenaa Pharma er et dansk brand med hovedsæde i København. Vores navn stammer fra Danmarks længste vandløb, Gudenåen, som har spillet en vigtig rolle i Danmarks historie, grundet dets rolle som fiskevand, transportvej, kraftkilde og rekreativt område, og benyttelse af åen kan føres helt tilbage til oldtiden.

Vores logo forestiller Gudenåens vandløb. Vi ser os selv som et ærligt, kvalitetsbevidst og nytænkende brand med passionerede, kompetente og imødekommende medarbejdere. Vi er overbeviste om, at denne holdning smitter af på vores produkter. 

Gudenaa Pharma er unik dansk udviklet kvalitet, som sikrer dit helbred.