Vores Filosofi


Gudenaa Pharmas filosofi er at bygge videre på de stolte danske fødevaretraditioner og fortsætte med at levere de sundeste, reneste og bedste kvalitets kosttilskudsprodukter. For børn, voksne og ældre.

Det indebærer, at vi nøje udvælger ingredienserne i vores produkter, så de passer til det moderne menneskes livstil, og at de ingredienser vi bruger, har den højeste renhedsgrad og koncentration, som er mulig at fremstille. Vores produkter er nøje udviklet således, at de interagerer godt med hinanden og ved at bruge alle vores produkter, der passer til din alder, vil du få en unik sammensætning som vil skabe balance og harmoni i din krop.

Alt for ofte ser vi i kosttilskud, at der ikke er tænkt over, hvordan menneskers kost er i dag. Der er tit ingredienser i kosttilskud, vi i forvejen får for meget af, hvilket jo ikke er hensigten med et kosttilskud. Det vil vi i Gudenaa Pharma ændre på, ved at introducere en lang række kosttilskudsprodukter, som sætter niveauet for gennemtænkte kvalitetsprodukter. Vi kommer udelukkende ingredienser i vores produkter, som det moderne mennesker får for lidt af - ikke for meget af.

Gudenaa Pharma er et dansk brand med hovedsæde i København. Vores navn stammer fra Danmarks længste vandløb, Gudenåen som har spillet en vigtig rolle i Danmarks historie, grundet dets rolle som fiskevand, transportvej, kraftkilde og rekreativt område, og benyttelse af åen kan føres helt tilbage til oldtiden.

Vores logo forestiller Gudenåens vandløb. Vi ser os selv som et ærligt, kvalitetsbevidst og nytænkende brand med passionerede, kompetente og imødekommende medarbejdere. Vi er overbeviste om, at denne holdning smitter af på vores produkter. 

Gudenaa Pharma er unik dansk kvalitet som sikrer dit helbred.